Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis Huren

Omschrijving

Spring op het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis!

Het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis is de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement. Met zijn vrolijke en kleurrijke ontwerp en talloze speelmogelijkheden, zorgt dit springkussen ervoor dat kinderen urenlang plezier hebben. Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert of een groot festival, het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis zal zeker een succes zijn!

De magie van het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis

Het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis is speciaal ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren. Het heeft alles wat hun dromen tot leven brengt: regenboogkleuren, snoepjes, glijbanen, obstakels en natuurlijk een groot springoppervlak. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden terwijl ze genieten van het gezelschap van hun vrienden. Dit springkussen biedt eindeloos speelplezier!

Veiligheid staat voorop

Bij Springplezier Twente hechten we de hoogste waarde aan veiligheid. Het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. We begrijpen dat het welzijn van kinderen je hoogste prioriteit is, daarom stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat ze veilig en beschermd zijn tijdens het gebruik van ons springkussen.

Maak van elk evenement een feest!

Of je nu een verjaardagsfeest, familie-uitje, buurtbarbecue of bedrijfsevenement plant, het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis voegt gegarandeerd een extra dosis plezier toe. Kinderen kunnen hun energie kwijt terwijl ze genieten van het springen en spelen op dit fantastische springkussen. Het biedt niet alleen entertainment voor kinderen, maar creëert ook een vrolijke sfeer die de hele locatie tot leven brengt.

Veelgestelde vragen

1. Hoeveel kinderen kunnen tegelijkertijd spelen op het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis?

Het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis heeft een groot springoppervlak en biedt plaats aan maximaal 10 kinderen. Dit zorgt ervoor dat er altijd genoeg ruimte is voor iedereen om veilig en comfortabel te spelen.

2. Moet ik zelf zorgen voor de installatie van het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis?

Nee, Springplezier Twente zorgt voor de volledige installatie en demontage van het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis. We zorgen ervoor dat het springkussen stevig staat en klaar is voor gebruik, zodat jij je kunt richten op het genieten van het feest of evenement.

3. Kan ik het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis binnen gebruiken?

Ja, het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is belangrijk dat de locatie groot genoeg is om het springkussen te plaatsen en dat er voldoende ruimte is rondom het kussen voor de veiligheid van de kinderen.

Conclusie

Het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis is een fantastische toevoeging aan elk feest of evenement. Met zijn kleurrijke ontwerp, leuke speelmogelijkheden en hoge veiligheidsstandaarden zorgt dit springkussen voor gegarandeerd plezier. Of je nu een verjaardagsfeestje thuis viert of een grootschalig evenement organiseert, het Springkussen Multiplay Snoepjes Paleis maakt van elk feest een onvergetelijke ervaring. Neem contact op met Springplezier Twente om jouw feestelijkheden naar een hoger niveau te tillen!

Extra Productopties

1 dag 60,00

De huur is incl. 50 porties (popcorn, suiker, zakjes en zonnebloemolie). Het is natuurlijk mogelijk om extra porties bij te bestellen. Vermogen: 1600 watt


1 dag 5,00

Hoogte: 107 cm
Bladdiameter: 85 cm
Ingeklapte Hoogte: 138 cm
Breedte: 85 cm (blad)
Gewicht: 12 kg.

1 dag 39,00

Capaciteit: 160W RMS
Afmetingen: 29x30x56cm (lxbxh)
Verbindingen: USB, Bluetooth
Batterij: tot 12 uur muziek

1 dag 45,00

Capaciteit: 240W RMS
Afmetingen: 36,x32,x68,8cm (lxbxh)
Verbindingen: USB, Bluetooth
Batterij: tot 12 uur muziek

1 dag 10,00

springkussens zijn geweldig, maar eerlijk is eerlijk: blowers kunnen best wat geluid voortbrengen. Daarom hebben we deze blower geluidskap voor je in ons assortiment opgenomen. Huur hem en je vermindert de overlast direct
Een beoordeling toevoegen