Springkussen Multiplay Krokodil overdekt Huren

Omschrijving

Springkussen Multiplay Krokodil: Plezier voor jong en oud! 👋

Ontdek het avontuur met de Springkussen Multiplay Krokodil!

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk springkussen? Dan is de Springkussen Multiplay Krokodil dé perfecte keuze voor jouw feest of evenement! Dit unieke springkussen zal jong en oud versteld doen staan. Duik in de wereld van de krokodillen en beleef een onvergetelijke dag vol plezier!

Waarom de Springkussen Multiplay Krokodil?

Met zijn groene kleur en levensechte krokodilprint is dit springkussen een ware blikvanger. Het krokodilthema maakt van ieder evenement een echt avontuur. Kinderen worden uitgenodigd om als dappere ontdekkingsreizigers op avontuur te gaan in de mond van de krokodil. Eenmaal binnenin wacht een waar speelparadijs, compleet met een glijbaan en obstakels om te overwinnen.

Dit springkussen heeft niet alleen een prachtig design, maar ook een uitstekende kwaliteit. Veiligheid staat voorop bij Springplezier Twente. Daarom voldoet de Springkussen Multiplay Krokodil aan alle veiligheidsvoorschriften en is het uitgerust met de juiste certificeringen. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten van hun springkussenavontuur.

Voor elk feest en evenement

Of je nu een verjaardagsfeestje, buurtbarbecue of bedrijfsevenement organiseert, de Springkussen Multiplay Krokodil is altijd een succes. Het springkussen biedt vertier voor jong en oud. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met springen, klimmen en glijden, terwijl volwassenen genieten van het enthousiaste gelach en de glunderende gezichten.

Dankzij het compacte formaat past dit springkussen in vrijwel iedere tuin of op elk evenemententerrein. De Springkussen Multiplay Krokodil kan zowel binnen als buiten worden opgesteld, waardoor je flexibel bent in het organiseren van jouw feestje. Het huren van dit springkussen is eenvoudig bij Springplezier Twente. Je kunt rekenen op uitstekende service en een snelle levering.

Conclusie

Wil je een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier? Kies dan voor de Springkussen Multiplay Krokodil! Dit springkussen trekt de aandacht door zijn leuke design en biedt urenlang speelplezier voor jong én oud. Laat kinderen hun hart ophalen in dit speelparadijs en geniet zelf van het vrolijke geluid van spelende kinderen. Bij Springplezier Twente ben je verzekerd van topkwaliteit en een professionele service.

FAQ

1. Is de Springkussen Multiplay Krokodil geschikt voor alle leeftijden?
Ja, de Springkussen Multiplay Krokodil is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zowel jongere als oudere kinderen kunnen zich veilig vermaken op dit springkussen.

2. Kan ik de Springkussen Multiplay Krokodil ook binnen gebruiken?
Ja, de Springkussen Multiplay Krokodil kan zowel binnen als buiten worden opgesteld. Hierdoor is het mogelijk om het springkussen het hele jaar door te huren, ongeacht het weer.

3. Hoe kan ik de Springkussen Multiplay Krokodil huren?
Het huren van de Springkussen Multiplay Krokodil kan eenvoudig bij Springplezier Twente. Neem contact met ons op en wij regelen de rest. We zorgen ervoor dat het springkussen op de gewenste datum en locatie wordt geleverd.

Bij Springplezier Twente zien we ernaar uit om deze unieke Springkussen Multiplay Krokodil aan jouw evenement toe te voegen. Duik in het avontuur en beleef een dag vol plezier!

Extra Productopties

1 dag 60,00

De huur is incl. 50 porties (popcorn, suiker, zakjes en zonnebloemolie). Het is natuurlijk mogelijk om extra porties bij te bestellen. Vermogen: 1600 watt


1 dag 5,00

Hoogte: 107 cm
Bladdiameter: 85 cm
Ingeklapte Hoogte: 138 cm
Breedte: 85 cm (blad)
Gewicht: 12 kg.

1 dag 39,00

Capaciteit: 160W RMS
Afmetingen: 29x30x56cm (lxbxh)
Verbindingen: USB, Bluetooth
Batterij: tot 12 uur muziek

1 dag 45,00

Capaciteit: 240W RMS
Afmetingen: 36,x32,x68,8cm (lxbxh)
Verbindingen: USB, Bluetooth
Batterij: tot 12 uur muziek

1 dag 10,00

springkussens zijn geweldig, maar eerlijk is eerlijk: blowers kunnen best wat geluid voortbrengen. Daarom hebben we deze blower geluidskap voor je in ons assortiment opgenomen. Huur hem en je vermindert de overlast direct
Een beoordeling toevoegen